2019. jan 16.

Zsidó vallásúak genetikai alapon való felismerése?

írta: laszlobalazshivatalos
Zsidó vallásúak genetikai alapon való felismerése?

Újfent zsidó hullák után kutatnak a Dunában a Lánchíd és a Margit híd környékén - írta meg minap az Index.hu. A cikk végletekig unt hangulata mellett (lévén szokták mondani, hogy már a csapból is ez a téma folyik) ami nekem leginkább szemet szúrt, az az alábbi mondat:

"A csontok antropológiai és DNS-vizsgálata alapján kimondták, hogy közülük néhány a Dunába lőtt zsidó emberek maradványai lehetnek."

43cb60cd91ef1b45cadbf18906c314e9.jpg

Szóval az Index.hu pár nappal ezelőtt megírja nagy győzedelmes boldogsággal, hogy James Watson Nobel-díjas amerikai professzort (a DNS szerkezetének egyik megfejtője) megfosztották minden címétől (mert a genetika világát alaposan ismerve kimondta, hogy "a gének miatt lényeges különbségek vannak a fehér és a fekete bőrű emberek intelligenciaszintje között, a fehérek javára"), viszont a mai napon közölnek ugyanitt egy olyan cikket, amelyben bárminemű PC cenzúra nélkül kiírják, hogy genetikai alapon meghatározható az, hogy ki zsidó és ki nem. Szóval az európai ember genetikai pozitívumait felismerő tudományos áttörés amúgy hamis és a Nobel-díjas professzor aki lángelméjével ebben közreműködött szimplán nettó fajgyűlölő, viszont az újabb dunai kutatás kapcsán a faji alapon történő, genetikailag meghatározható jegyek alapján való beazonosítás cenzúrát nem kíván, sőt, valószínűleg munkájától sem fogják megfosztani a cikk íróját. Úgy látszik szerintük - már sokadik alkalommal - hogy a fehér európai ember számára a genetikában rejlő tények hazugságok (szerintük minden csak környezeti hatás eredménye - lásd: behaviorizmus), viszont minden más rassz esetében lehet szó genetikában rejlő tényezőkről és azoknak az elismeréséről.

Álszent, képmutató banda! Lehet próbálkozni elnyomni a tudomány fejlődését, csak felesleges: az igazság utat tör magának!

Szólj hozzá

genetika vs környezet