2019. jan 16.

Egy új akarat terjedése - Blogom indításának indoklása

írta: laszlobalazshivatalos
Egy új akarat terjedése - Blogom indításának indoklása

Új jobboldal, új generáció, új akarat: az elmúlt évekből mind-mind olyan felröppenő szlogenek, amelyek mögött valós akaratok, új politikai megközelítések és a legifjabb nemzedék radikalizmusának egy új tartalomra és formára való határozott igényei állnak.

Ezek az új akaratok valahol korunk hanyatló jellege helyett egy új idealizmusban, hősies életformára való vágyódásban; a végveszélyt magában hordozó összeurópai etnikai-demográfiai helyzet egyre súlyosabb mértékének érzésében és ennek reakciójaként a népi/nemzeti önmeghatározáson túl az európai rassz vérségi-kulturális felértékelésében; illetve a PC propaganda által túltolt egyenlősdi elképzelések már tudományosan lebuktatott és a társadalom által egyre inkább felismert hazugságainak elutasításában és egyúttal a különbségekben rejlő büszkeség érzetének primordiális (értsd: eredeti, a Nyugat hanyatlási folyamatának kezdete előtti) egészséges feltámadásában rejlik. Egyúttal pedig minden uralkodó dekadens (hanyatlással kapcsolatos) érték átértékelése és a politikai korrektségnek nevezett agresszív véleménycenzúra alatti nyomás egyre fojtogatóbb mivolta és ennek okán a cenzúra, a tabuk és korunk hazug dogmáinak egyre erőteljesebb elutasítása jelentenek még további olyan irányvonalakat, amelyek mentén a legifjabb generáció klasszikusan mondva jobboldali rétege elindult és keresi az új gondolatok képviseletét, a korszak új és az eddigi hiába való próbálkozásokat mellőző bástyáját.

Én is e generáció részese vagyok, így engem is ezen értékek halmaza mozgat meg, sarkall tettekre. Az a véleményem, hogy minden ehhez kapcsolódó akarásnak és minden növekedést produkálni képes reakciós (a hanyatlásra reakciós) és rendpárti szervezetnek és mozgalomnak megvan a létjogosultsága, így minél több társadalmi területet lefedve növelni tudjuk a helyreállítás gondolatának terjedését, annak hatékonyságát (hiszen a közgondolkodásra kell hatni, abban kezdődik minden hosszú időre berendezkedő és mélyre nyúló politikai vállalkozás). A blogom is ennek fényében jött létre, hogy gondolataimat közölni tudjam és egyúttal egy új felületet nyissak értékeink és küzdelmünk érdekében - plusz persze azért is, mert a Facebook politikailag korrekt cenzúrája (amely köztudottan a nemzetközi baloldal szolgálatában áll) teljesen meggátolja - mint egy posztliberális mátrix - hogy az európai végveszély felismerői és egyben a helyreállítás akarói megnyilvánuljanak és hassanak a közgondolkodásra.

A blogon leginkább e szellemiség témájában, de a hanyatlás/helyreállítás témaköréhez kapcsolódva aktuális, mondhatni napi politikai témában is közölni fogok gondolatokat és véleményeket. Szívesen veszem és köszönöm, ha bárki által megosztásra kerülnek az írások, hogy ezzel is terjedjen azok. Ötletek/tervek vannak még ennek a közlési folyamatnak a kiterjesztésére, de azok majd más cikkekben kerülnek terítékre. 

Persze, ez csak egy blog, egy online oldal. Részemről nem ebben merül ki a politikai tevékenység, ahogyan eddig sem csak ennyiben merült ki. A többi majd más helyeken nyilvánul meg, de a tétlenség ismeretlen fogalom volt és lesz is; gyújtsuk meg a gondolkodás lángját annyi helyen, amennyin csak képesek vagyunk! Rajtunk a felelősség, az időnk pedig egyre kevesebb.

Szólj hozzá

szellemiség